Team

Meet the team!

image-2
jens

Jens | CTO

Jens Bosman begon in 2017 als fullstack consultant bij Ordina. Al snel groeide hij uit tot Technical Lead en specialiseerde hij zich in Java en Kotlin bij zijn klanten. Daarnaast klinken cloud development, data integraties en software modernisaties hem als muziek in de oren. Deze passie neemt hij mee in zijn rol als Chief Technology Officer bij Datamarinier. Met een diploma politieke wetenschappen als achtergrond kan hij bovendien ook op niet-technisch vlak met u meedenken. Jens vindt je in zijn vrije tijd op de fiets of op restaurant.

shirley

Shirley | CSO

Shirley Kempeneer is professor in Gedragsinzichten in Vastgoed aan de Antwerp Management School en assistant professor in Openbaar Bestuur aan de Universiteit van Tilburg. Ze doet onderzoek over het gebruik van data in de publieke sector, verantwoorde artificiële intelligentie en burgervriendelijke datavisualisatie. Haar ervaring komt dan ook goed van pas in haar rol als Chief Science Officer bij Datamarinier. Buiten de werkuren vind je haar meestal terug met een boeiend boek in de hand of in de sportzaal.

frederik

Frederik | CEO

Frederik Heylen was onderzoeker aan Universiteit Antwerpen en behaalde in 2018 zijn doctoraat aan de faculteit Sociale Wetenschappen. Hij behaalde ook micro-graden in Big Data en Data Science aan de KDG. Daarnaast werkte hij ook als Data Scientist bij de Stad Antwerpen, gespecialiseerd in veiligheid, gezondheid en het rationaliseren van datasystemen. Binnen Datamarinier neemt hij de rol van Chief Executive Officer op. Tot slot is hij in zijn vrije tijd mede-bestuurder van een NGO en houdt hij van tuinieren en wandelen.

julie

Julie | DPO

Julie Van Eyck behaalde haar Master in de Rechten in 2014 en voegde hier in 2015 nog een Master-na-master Intellectueel Eigendomsrecht aan toe. Na enkele jaren als trademark attorney te hebben gewerkt, is zij nu aan de slag als claims advisor voor een verzekeringsmaatschappij. Datamarinier doet beroep op haar als Data Protection Officer, waarvoor zij tevens het certificaat behaalde via het Data Protection Institute. Wanneer zij niet aan het werk is, gaat ze graag uit eten of vind je haar terug op het golfterrein.

nick

Nick | CMO